Annonce
Opskrift / Artikel

Kylling i karry


Tilberedningstid: 35 minutter. 4 personer
Her på Karry.dk har vi selvfølgelig fundet den absolut bedste opskrift frem til dig på Kylling i Karry, i hvert fald efter redaktionens smag.

Du skal bruge: Fremgangsmåde:
30 gr smør eller andet fedtstof
3 tsk karry
4 kyllingefileter a ca. 100 gr. stk.
1 tsk sukker
4 finthakkede zittauerløg
2 tsk groft salt
2 tsk friskkværnet peber
½ dl vand
½ liter hvid mælkesauce 4%
4 uskrællede æbler i tern
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Tilsæt karry og Svits kyllingestykkerne på hver side og ta dem herefter af. Svits løgene. Tilsæt sukker, salt, peber og vand.

Tilsæt kødet tilbage i gryden. Kog det ved svag varme og under låg, ca. 25 minutter.

Tilsæt æbletern og sauce. Kog retten ved svag varme og under omrøring i et par minutter. Smag til med salt peber og Karry.

Velbekomme

2 svar til “Kylling i karry”

  1. Alice Normann siger:

    Tilberedningstid: ca. 35 minutter. 4 personer.

    Du skal bruge: 30 gr smør eller andet fedtstof, 3 tsk karry, 4 kyllingefileter a ca. 100 gr. stk., 1 tsk sukker, 4 finthakkede zittauerløg, 1 tsk sukker, 2 tsk groft salt, 2 tsk friskkværnet peber, ½ dl vand, ½ liter Hvid mælkesauce 4%, 4 uskrællede æbler i tern
    Hvorfor sukker to gange og hvorfor Hvid med stort H og ikke blot hvid mælkesovs. Det generer mig, når man ikke læser korrektur!!!

    • Dennis siger:

      Hej Alice.

      Det var en menneskelig fejl med at sukker kom med to gange, og at Hvid var med stort, det er nu rettet.

      Tak fordi du informerede os.

Skriv et svar

Please type the characters of this captcha image in the input box

Please type the characters of this captcha image in the input box

Annonce