• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Karry.dk logo

  • Forside
  • Hvad er karry?
  • Opskrifter
    • Brød
    • Hovedret
    • Kage
    • Sovs
    • Tilbehør
    • Æg
  • Om/kontakt
Hjem » Opskrifter » Kage » Verdens bedste chokolademuffins (de store og luftige)
Verdens bedste chokolademuffins (de store og luftige)

Verdens bedste chokolademuffins (de store og luftige)

2. april 2019 By Holger Rørby Madsen Skriv kommentar

Indhold

  1. Til chokolademuffins bruges
  2. Sådan gør du
  3. Efter bagning
  4. Frysning
  5. Del dette:

Her er opskriften på verdens bedste chokolademuffins, der både er luftige, lækre og store. De helt rigtige og svampede muffins med masser af kakao.

Chokolademuffins er altid et sikkert hit, og her får du opskriften verdens bedste muffins med kakao. Bedre fås de ikke.

Kagerne er nemme at lave, og det tager såmænd heller ikke så lang tid før du er klar til at sætte tænderne i nybagte chokolademuffins.

Ja, du kan sikkert næsten allerede nu lugte de nybagte muffins, og tænderne begynder at løbe i vand.

Af denne opskrift får du 12 store og svampede chokolademuffins.

Her finder du opskriften på den berømte drømmekage.

Verdens bedste drømmekage med kokos snask

Til chokolademuffins bruges

50 gram kakao
250 gram hvedemel
1 teske bagepulver
1 teske natron
1 teske vaniljesukker
Et nip salt
250 gram sukker
2 æg
150 gram smør

Sådan gør du

  1. Ovnen tændes på 200 grader almindelig varme. Ikke varmluft.
  2. Vej kakao af i en skål sammen med hvedemel, og bland det sammen med bagepulver, natron, vaniljesukker og en smule salt.
  3. Smelt smørret i enten en gryde eller mikroovn.
  4. I en anden skål piskes sukker og æg luftigt, hvorefter smørret piskes i.
  5. Kom nu den flydende del ned til de tørre ingredienser, og vend det hele sammen til en luftig dej. Du må ikke piske, rør i stedet dejen sammen med grydeske eller dejskraber.
  6. Fordel dejen i 12 store muffinsforme.
  7. Bag dine chokolademuffins i ovnen i cirka 20 minutter. Prik i dem med en strikkepind for at kontrollere at de er færdigbagt.

Efter bagning

Lad de færdigbagte chokolademuffins køle af i mindst 15 minutter inden de spises.

De kan pyntes med glasur, eventuelt tilsat lidt kanel. Eller nyd de svampede muffins som de er.

Frysning

Fryseegnet: Disse lækre muffins med chokolade kan sagtens fryses, så du altid har en god på frost.

Se også her hvordan du laver Karry.dk’s skønne chokoladekage.

Verdens bedste chokoladekage med kokos
Brugernes bedømmelse
  • Chokolademuffins
Sending
User Review
3 (8 votes)

Del dette:

  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)

Skrevet i: Kage Tags: bagepulver, hvedemel, kakao, natron, salt, smør, sukker, vaniljesukker, æg

Previous Post: « Verdens bedste pitabrød – nem opskrift på luftige brød til pita
Next Post: Omelet – hurtig og nem opskrift på den perfekte omelet »

Skriv et svar Annuller svar

Primær Sidebar

Følg på Facebook

Karry.dk

Seneste indlæg

  • Banankage – nem og svampet kage med banan og chokolade
  • Agurkesalat – nem, hjemmelavet og gammeldags opskrift
  • Farserede peberfrugter i ovn – den bedste opskrift!
  • Rundstykker – nem og god opskrift på friskbagte morgenbrød
  • Flødekartofler – verdens bedste opskrift på flødebagte kartofler
  • Kogning af blomkål inkl. kogetid på hel eller delt blomkål
  • Omelet – hurtig og nem opskrift på den perfekte omelet
  • Verdens bedste chokolademuffins (de store og luftige)
  • Verdens bedste pitabrød – nem opskrift på luftige brød til pita
  • Gammeldags kanelsnegle – den bedste opskrift på kanelsneglen

Viden om karry

billede med karry

Hvad er karry?

Hvad er karry og er det et eller flere krydderier? Her kan du se hvad karry helt grundlæggende er, og du får den korte historie om det populære ...

Læs mere →

Mest læste

  • Opskrift på nem og hurtig karrysovs
  • Kogning af blomkål inkl. kogetid på hel eller delt blomkål
  • Rundstykker - nem og god opskrift på friskbagte morgenbrød
  • Opskrift på nem hjemmelavet karrysuppe med kylling
  • Opskrift på culottesteg med stegetid og kernetemperatur
  • Verdens bedste kylling i karry på 30 minutter
  • Mormors forloren hare med bacon og vildtsovs
  • Grundopskrift på hjemmelavet karry på 2 minutter
  • Verdens bedste chokoladekage med kokos
  • Verdens bedste opskrift på boller i karry

Alle rettigheder tilhører Karry.dk, og intet materiale må anvendes uden aftale. Du er velkommen til at linke til opskrifterne. Kontakt os på hej@karry.dk. CVR: 34441634

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Ok