Her er opskriften på verdens bedste chokolademuffins, der både er luftige, lækre og store. De helt rigtige og svampede muffins med masser af kakao.
Chokolademuffins er altid et sikkert hit, og her får du opskriften verdens bedste muffins med kakao. Bedre fås de ikke.
Kagerne er nemme at lave, og det tager såmænd heller ikke så lang tid før du er klar til at sætte tænderne i nybagte chokolademuffins.
Ja, du kan sikkert næsten allerede nu lugte de nybagte muffins, og tænderne begynder at løbe i vand.
Af denne opskrift får du 12 store og svampede chokolademuffins.
Her finder du opskriften på den berømte drømmekage.
Til chokolademuffins bruges
50 gram kakao
250 gram hvedemel
1 teske bagepulver
1 teske natron
1 teske vaniljesukker
Et nip salt
250 gram sukker
2 æg
150 gram smør
Sådan gør du
- Ovnen tændes på 200 grader almindelig varme. Ikke varmluft.
- Vej kakao af i en skål sammen med hvedemel, og bland det sammen med bagepulver, natron, vaniljesukker og en smule salt.
- Smelt smørret i enten en gryde eller mikroovn.
- I en anden skål piskes sukker og æg luftigt, hvorefter smørret piskes i.
- Kom nu den flydende del ned til de tørre ingredienser, og vend det hele sammen til en luftig dej. Du må ikke piske, rør i stedet dejen sammen med grydeske eller dejskraber.
- Fordel dejen i 12 store muffinsforme.
- Bag dine chokolademuffins i ovnen i cirka 20 minutter. Prik i dem med en strikkepind for at kontrollere at de er færdigbagt.
Efter bagning
Lad de færdigbagte chokolademuffins køle af i mindst 15 minutter inden de spises.
De kan pyntes med glasur, eventuelt tilsat lidt kanel. Eller nyd de svampede muffins som de er.
Frysning
Fryseegnet: Disse lækre muffins med chokolade kan sagtens fryses, så du altid har en god på frost.
Se også her hvordan du laver Karry.dk's skønne chokoladekage.
Leave a Reply