Go Back
+ servings
karrysovs
Udskriv
4.50 fra 6 stemmer

Karrysovs

Forb. tid5 minutter
Tilb. tid5 minutter
Samlet tid10 minutter
Ret: Sovs
Køkken: Dansk
Antal: 4 personer
Kalorier: 220kcal
Forfatter: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

Sådan gør du

  • Smelt smør i en lille gryde.
  • Kom hvedemel i og pisk det godt rundt.
  • Tilsæt karry i passende mængde, og til fire personer skal du bruge cirka tre teskefulde. Du kan altid komme mere karry i til sidst.
  • Pisk derefter gradvist mælken i, indtil den ønskede konsistens opnås. Tilsæt om nødvendigt mere mælk.
  • Smag til med salt og peber, og du kan også komme mere karry i. Gastrik er også fin at smage en karrysovs til med.

Noter

Er din karrysovs blevet for stærk, kan du forsøge at redde den på flere forskellige måder.
Du kan tilsætte et æble i små tern, der lige tager det værste af skarpheden.
Du kan også komme lidt fløde i karrysovsen, fordi den fede fløde virker dæmpende på den kradse karry.
En smule sukker kan også lige tage toppen af karrysmagen.

Nutrition

Kalorier: 220kcal