spidskål med karry
Udskriv
5 fra 1 stemme

Spidskål med karry

En nem opskrift på spidskål med karry, der bages i ovnen.
Forb. tid5 min
Tilb. tid15 min
Samlet tid20 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Antal: 4 personer
Kalorier: 100kcal
Forfatter: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 1 spidskål
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk balsamico
  • 2 tsk karry
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Pil de yderste blade af spidskålen, hvorefter du skærer bunden af. Det smides ud.
  • Del derefter spidskålen i kvarte på langs, og hold alle bladene samlet.
  • Læg spidskålen i et ildfast fad eller en bradepande.
  • Rør olivenolie godt sammen med balsamico og karry, og pensl derefter spidskålen grundigt med karryolien. Krydr også med salt og peber.
  • Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
  • Bag nu spidskålen i cirka 20 minutter, afhængig af hvor gennemstegt du ønsker kålen. Ved 20 minutter er kålen efter min smag tilpas mør, men tag den ud lidt før hvis du ønsker mere bid i den.