Kylling i karry
Opskriften på en klassisk kylling i karry med en god sovs.
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid25 minutter min
Samlet tid30 minutter min
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Antal: 4 personer
Kalorier: 380kcal
Forfatter: Holger Rørby Madsen
Fjern eventuelle fedtkanter og urenheder på kyllingekødet, og skær det derefter i mindre tern på cirka to gange to centimeter.
Løg pilles og snittes fint, og æblerne udkernes, hvorefter de skæres i små tern.
Varm en tykbundet gryde op og kom lidt olie i. Svits nu kødet i par minutter, hvor du vender det rundt så det steges på alle sider. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Rør karry ud i vandet og tilsæt det til kødet.
Kom også løg og æbler i, rør rundt, og lad det nu simre i 20-25 minutter under låg. Rør i det nogle gange undervejs.
Tilsæt fløden, og smag din kylling i karry til med lidt limesaft, salt og peber. Lad det stå og creme lidt ind uden låg på gryden. Det tager cirka fem minutter.
Kalorier: 380kcal