Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/karry.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-review-pro/admin/import/class-wp-review-importer-gd-rating-system.php on line 86

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/karry.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-review-pro/admin/import/class-wp-review-importer-gd-rating-system.php on line 90

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/karry.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-review-pro/admin/import/class-wp-review-importer-gd-rating-system.php on line 94

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /var/www/karry.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-review-pro/admin/import/class-wp-review-importer-gd-rating-system.php:86) in /var/www/karry.dk/public_html/wp-content/plugins/wp-recipe-maker/includes/public/class-wprm-print.php on line 72
Kylling i karry
Udskriv
4.67 fra 3 stemmer

Kylling i karry

Opskriften på en klassisk kylling i karry med en god sovs.
Forb. tid5 min
Tilb. tid25 min
Samlet tid30 min
Ret: Hovedret
Køkken: Dansk
Antal: 4 personer
Kalorier: 380kcal
Forfatter: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 300 gram kylling
  • 2 stk. løg
  • 2 stk æbler
  • 2 dl vand
  • 4 tsk karry
  • 1 dl fløde
  • 1 stk. lime
  • salt
  • peber

Sådan gør du

  • Fjern eventuelle fedtkanter og urenheder på kyllingekødet, og skær det derefter i mindre tern på cirka to gange to centimeter.
  • Løg pilles og snittes fint, og æblerne udkernes, hvorefter de skæres i små tern.
  • Varm en tykbundet gryde op og kom lidt olie i. Svits nu kødet i par minutter, hvor du vender det rundt så det steges på alle sider. Krydr med salt og friskkværnet peber.
  • Rør karry ud i vandet og tilsæt det til kødet.
  • Kom også løg og æbler i, rør rundt, og lad det nu simre i 20-25 minutter under låg. Rør i det nogle gange undervejs.
  • Tilsæt fløden, og smag din kylling i karry til med lidt limesaft, salt og peber. Lad det stå og creme lidt ind uden låg på gryden. Det tager cirka fem minutter.