hjemmelavet karry
Udskriv
5 fra 1 stemme

Hjemmelavet karry

Her kan du se hvordan du nemt bikser en hjemmelavet karry sammen.
Tilb. tid5 min
Samlet tid5 min
Ret: Tilbehør
Køkken: Indisk
Antal: 1 portion
Kalorier: 300kcal
Forfatter: Holger Rørby Madsen

Ingredienser

  • 4 tsk gurkemeje tørret
  • 2 tsk koriander stødt
  • 1 tsk bukkehornsfrø stødt
  • 1 tsk spidskommen stødt
  • 1 tsk fennikelfrø stødt
  • 1/2 tsk cayennepeber
  • Peber

Sådan gør du

  • Alle ingredienserne vendes sammen i en lille skål.
  • Tilsæt derefter nogle vrid friskkværnet peber.
  • Fyld din hjemmelavede karry på et glas med skruelåg, og opbevarer den et tørt og ikke for varmt sted.