Spidskål med karry
En nem opskrift på spidskål med karry, der bages i ovnen.
Forb. tid5 minutter min
Tilb. tid15 minutter min
Samlet tid20 minutter min
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Antal: 4 personer
Kalorier: 100kcal
Forfatter: Holger Rørby Madsen
Pil de yderste blade af spidskålen, hvorefter du skærer bunden af. Det smides ud.
Del derefter spidskålen i kvarte på langs, og hold alle bladene samlet.
Læg spidskålen i et ildfast fad eller en bradepande.
Rør olivenolie godt sammen med balsamico og karry, og pensl derefter spidskålen grundigt med karryolien. Krydr også med salt og peber.
Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
Bag nu spidskålen i cirka 20 minutter, afhængig af hvor gennemstegt du ønsker kålen. Ved 20 minutter er kålen efter min smag tilpas mør, men tag den ud lidt før hvis du ønsker mere bid i den.
Kalorier: 100kcal