• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Karry.dk logo

  • Forside
  • Hvad er karry?
  • Opskrifter
    • Brød
    • Hovedret
    • Kage
    • Sovs
    • Tilbehør
    • Æg
  • Om/kontakt
Hjem » Opskrifter » Æg » Omelet – hurtig og nem opskrift på den perfekte omelet
Omelet – hurtig og nem opskrift på den perfekte omelet

Omelet – hurtig og nem opskrift på den perfekte omelet

3. april 2019 By Holger Rørby Madsen Skriv kommentar

Indhold

  1. Ingredienser til omelet
  2. Sådan gør du
  3. Del dette:

Se her hvordan du laver en perfekt omelet. Her får du ikke kun opskriften på omelet, men også gode tips, så omeletten sidder lige i skabet.

Opskriften på en perfekt omelet lyder måske meget simpelt, og det er den sådan set også.

Der er dog nogle ting, som er rare at vide inden du går i gang.

For det første skal du beregne tre æg pr. person, da det passer med en omelet til en voksen person.

For det andet skal du ikke tilsætte hverken mælk eller vand til æggene, men blot piske dem let sammen.

For det tredje bør du stege omeletten i olie i stedet for smøt. Det giver en mere sprød omelet, og du undgår branket smør fra stegningen.

Endelig er det vigtigt ikke at overstege omeletten. Den må gerne være fugtig i overfladen, da den ellers bliver tør og kedelig, og samtidig mister den rigtige æggesmag.

Opskriften er pr. person.

Ingredienser til omelet

3 æg
Salt og friskkværnet peber
Lidt olivenolie til stegning

Sådan gør du

  1. Slå æg ud i en skål, og pisk dem let sammen. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber.
  2. Varm lidt olie på en pande, og det må gerne ske ved en jævn varme.
  3. Når panden og olien er varm, kommes æggemassen på, og omeletten får lov til at sætte sig. Det tager et par minutter.
  4. Fold med en paletkniv den ene tredjedel ind over omeletten, og tilsvarende fra den anden side, så omeletten lukkes på midten. Så er den klar til servering.

Serveringsforlag: Se på billedet, hvor omeletten er anrettes med friskklippet purløg, bacon i ovn, blåbær og pære. Serveres selvfølgelig også med et stykke rugbrød til.

Sådan ser en perfekt omelet ud.

Se også opskriften på verdens bedste æggekage.

Luftig æggekage – bedste opskrift på æggepandekage

Den bedste opskrift på pandekager finder du på pandekager.dk.

Brugernes bedømmelse
  • Omelet
Sending
User Review
5 (1 vote)

Del dette:

  • Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)
  • Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)
  • Klik for at udskrive(Åbner i et nyt vindue)

Skrevet i: Æg Tags: olivenolie, peber, salt, æg

Previous Post: « Verdens bedste chokolademuffins (de store og luftige)
Next Post: Kogning af blomkål inkl. kogetid på hel eller delt blomkål »

Skriv et svar Annuller svar

Primær Sidebar

Følg på Facebook

Karry.dk

Seneste indlæg

  • Banankage – nem og svampet kage med banan og chokolade
  • Agurkesalat – nem, hjemmelavet og gammeldags opskrift
  • Farserede peberfrugter i ovn – den bedste opskrift!
  • Rundstykker – nem og god opskrift på friskbagte morgenbrød
  • Flødekartofler – verdens bedste opskrift på flødebagte kartofler
  • Kogning af blomkål inkl. kogetid på hel eller delt blomkål
  • Omelet – hurtig og nem opskrift på den perfekte omelet
  • Verdens bedste chokolademuffins (de store og luftige)
  • Verdens bedste pitabrød – nem opskrift på luftige brød til pita
  • Gammeldags kanelsnegle – den bedste opskrift på kanelsneglen

Viden om karry

billede med karry

Hvad er karry?

Hvad er karry og er det et eller flere krydderier? Her kan du se hvad karry helt grundlæggende er, og du får den korte historie om det populære ...

Læs mere →

Mest læste

  • Opskrift på nem og hurtig karrysovs
  • Kogning af blomkål inkl. kogetid på hel eller delt blomkål
  • Opskrift på nem hjemmelavet karrysuppe med kylling
  • Verdens bedste opskrift på boller i karry
  • Mormors forloren hare med bacon og vildtsovs
  • Opskrift på culottesteg med stegetid og kernetemperatur
  • Verdens bedste chokoladekage med kokos
  • Grundopskrift på hjemmelavet karry på 2 minutter
  • Verdens bedste kylling i karry på 30 minutter
  • Ovnstegt spidskål med karry på 20 minutter

Alle rettigheder tilhører Karry.dk, og intet materiale må anvendes uden aftale. Du er velkommen til at linke til opskrifterne. Kontakt os på hej@karry.dk. CVR: 34441634

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Ok