• Skip to primary navigation
  • Skip to main content
  • Skip to primary sidebar

Karry.dk logo

  • Forside
  • Hvad er karry?
  • Opskrifter
    • Brød
    • Hovedret
    • Kage
    • Sovs
    • Tilbehør
    • Æg
  • Om/kontakt

Hjem » Opskrifter » Hovedret

Farserede peberfrugter i ovn - den bedste opskrift!

Farserede peberfrugter i ovn - den bedste opskrift!

13. maj 2019 By Holger Rørby Madsen Leave a Comment

Indhold

  1. Farserede peberfrugter i ovn
  2. Fremgangsmåde
  3. Share this:

Farserede peberfrugter i ovn er nem hverdagsmad, hvor du propper en god omgang fars i peberfrugterne, og bager dem 30 minutter i ovnen.

Farserede peberfrugter i ovn kan du servere med lidt brød og en god salat, eksempelvis denne salat med pærer, pinjekerner og tørrede tranebær.

Tip: Hvis du ønsker det, kan du sagtens tilsætte andre grønsager til de farserede peberfrugter.

Det kan være champignon, bladselleri, gulerødder eller andet.

Farserede peberfrugter i ovn

4 store og flotte peberfrugter
300 gram hakket, magert svinekød/flæskesmåkød
2 finthakkede skalotteløg
2 finthakkede hvidløgsfed
1 æg
0,5 deciliter piskefløde eller kaffefløde
1 teskefuld oregano
1 teskefuld fint salt
Friskkværnet peber
Cheddar eller anden reven ost til gratinering

Stegetid: Cirka 30 minutter ved 190 grader i ovnen

Fremgangsmåde

  1. Start med at tænde ovnen på 190 grader varmluft, så er den klar om lidt.
  2. Skær så toppene af peberfrugterne, den del hvor stilken sad fast. Skær ikke mere end nødvendigt! Fjern også kerner og det hvide inde i peberfrugterne. Skær så også ganske lidt af bunden, så peberfrugterne kan stå af sig selv på en bageplade om lidt.
  3. Kog nu peberfrugterne i letsaltet vand i to minutter - IKKE længere! Tag dem op, og lad dem køle af. Sørg for at alt vandet i dem kommer ud.
  4. Kom lidt olie eller smør i en gryde, og brun så det hakkede svinekød sammen med skalotteløg og hvidløg. Kom oregano, æg og fløde ved, og krydr med salt og peber.
  5. Kom så fyldet i peberfrugterne, så vi får farserede peberfrugter. Fyld peberfrugterne helt op, og slut af med at komme reven ost på. Du kan selvfølgelig sagtens også undlade osten - det er en smagssag.
  6. Såt peberfrugterne i et ildfast fad, og kom lidt vand i bunden af fadet.
  7. Bag nu de farserede peberfrugter i ovnen ved 190 grader - de skal have omkring 30 minutter.

Se også her hvordan du laver verdens bedste farsbrød.

Share this:

  • Click to share on Facebook (Opens in new window)
  • Click to share on Pinterest (Opens in new window)
  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to print (Opens in new window)

Se flere opskrifter

  • Mormors forloren hare med bacon og vildtsovs
  • Opskrift på culottesteg med stegetid og kernetemperatur
  • Opskrift på nem hjemmelavet karrysuppe med kylling
  • Verdens bedste kylling i karry på 30 minutter

Reader Interactions

Leave a Reply Cancel reply

Primary Sidebar

Følg på Facebook

Karry.dk

Seneste indlæg

  • Banankage - nem og svampet kage med banan og chokolade
  • Agurkesalat - nem, hjemmelavet og gammeldags opskrift
  • Farserede peberfrugter i ovn - den bedste opskrift!
  • Rundstykker - nem og god opskrift på friskbagte morgenbrød
  • Flødekartofler - verdens bedste opskrift på flødebagte kartofler
  • Kogning af blomkål inkl. kogetid på hel eller delt blomkål
  • Omelet - hurtig og nem opskrift på den perfekte omelet
  • Verdens bedste chokolademuffins (de store og luftige)
  • Verdens bedste pitabrød - nem opskrift på luftige brød til pita
  • Gammeldags kanelsnegle - den bedste opskrift på kanelsneglen

Viden om karry

billede med karry

Hvad er karry?

Hvad er karry og er det et eller flere krydderier? Her kan du se hvad karry helt grundlæggende er, og du får den korte historie om det populære ...

Læs mere →

Mest læste

  • Opskrift på nem og hurtig karrysovs
  • Verdens bedste opskrift på boller i karry
  • Rundstykker - nem og god opskrift på friskbagte morgenbrød
  • Mormors forloren hare med bacon og vildtsovs
  • Verdens bedste kylling i karry på 30 minutter
  • Grundopskrift på hjemmelavet karry på 2 minutter
  • Kogning af blomkål inkl. kogetid på hel eller delt blomkål
  • Karry.dk
  • Luftig æggekage - bedste opskrift på æggepandekage
  • Opskrift på nem hjemmelavet karrysuppe med kylling

Alle rettigheder tilhører Karry.dk, og intet materiale må anvendes uden aftale. Du er velkommen til at linke til opskrifterne. Kontakt os på hej@karry.dk. CVR: 34441634