Her er den bedste opskrift på spidskål med karry, hvor spidskålen bages i ovnen. Det giver en lækker og letkrydret spidskål, der er god som tilbehør.
Hvis du leder efter en opskrift på spidskål i ovn, så skal du prøve denne skønne spidskål med karry.
Spidskålen er en af de mest populære kåltyper, fordi den er både mild i smagen, og samtidig ret nem at håndtere.
Her har jeg tilberedt den med en lækker karrydressing, og det giver altså bare kålen en god smag.
Det er en meget nem opskrift, og spidskålen kan bruges som tilbehør til rigtig mange retter.
Opskrift
Spidskål med karry
En nem opskrift på spidskål med karry, der bages i ovnen.
Antal: 4 personer
Kalorier: 100kcal
Fremgangsmåde
- Pil de yderste blade af spidskålen, hvorefter du skærer bunden af. Det smides ud.
- Del derefter spidskålen i kvarte på langs, og hold alle bladene samlet.
- Læg spidskålen i et ildfast fad eller en bradepande.
- Rør olivenolie godt sammen med balsamico og karry, og pensl derefter spidskålen grundigt med karryolien. Krydr også med salt og peber.
- Forvarm ovnen til 175 grader varmluft.
- Bag nu spidskålen i cirka 20 minutter, afhængig af hvor gennemstegt du ønsker kålen. Ved 20 minutter er kålen efter min smag tilpas mør, men tag den ud lidt før hvis du ønsker mere bid i den.
Næringsinhold
Kalorier: 100kcal
Leave a Reply