• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Karry.dk logo

  • Forside
  • Hvad er karry?
  • Opskrifter
    • Brød
    • Hovedret
    • Kage
    • Sovs
    • Tilbehør
    • Æg
  • Om/kontakt

løg

Mormors forloren hare med bacon og vildtsovs

13. marts 2019 By Holger Rørby Madsen Skriv kommentar

forloren hare

Verdens bedste opskrift på forloren hare, der er fars omviklet med bacon. Skyen laves nemt om til en lækker vildtsovs, der passer fantastisk til kødet. Forloren hare er en sikker vinder hos både børn og voksne, og her er en opskrift på denne danske klassiker, hvor et farsbrød dækkes med bacon, og steges i ovnen….

Læs mere →

Skrevet i: Hovedret Tags: bacon, fløde, hakket kalv og svin, hvedemel, løg, mælk, oksefond, peber, rasp, ribsgele, salt, smør, æg

Hjemmelavet bearnaise sauce (simpel opskrift)

13. marts 2019 By Holger Rørby Madsen Skriv kommentar

bearnaise sauce

En virkelig god bearnaise sovs opskrift lavet helt fra bunden med en hjemmelavet bearnaise essens, som giver en virkelig god sauce bearnaise. Bearnaise sovs lavet helt fra bunden med masser af smag – og en hel del smør. For en rigtig bearnaise sovs indeholder masser af smør, og den er på ingen måde en fedtfattig…

Læs mere →

Skrevet i: Sovs Tags: citron, estragon, hvidvin, hvidvinseddike, løg, peber, smør, æggeblommer

Verdens bedste kylling i karry på 30 minutter

11. december 2018 By Holger Rørby Madsen Skriv kommentar

kylling i karry

Jeg elsker kylling i karry, og her er en virkelig nem opskrift uden kokosmælk. Retten er med æbler og løg, og karrysovsen er virkelig lækker. Retten tager 30 minutter at lave. Kylling i karry er en god hverdagsret, der er nem at lave, og som både børn og voksne holder af. Styrken på retten kan…

Læs mere →

Skrevet i: Hovedret Tags: fløde, karry, kylling, lime, løg, peber, salt, vand, æbler

Verdens bedste opskrift på boller i karry

7. december 2018 By Holger Rørby Madsen Skriv kommentar

boller i karry

Her finder du den bedste opskrift på boller i karry, og den er samtidig nem at gå til. Opskriften er med hjemmelavede kødboller og en rigtig karrysovs. Boller i karry er jo næsten en dansk nationalret, trods det nærmest asiatisk klingende navn. Her får du den klassiske opskrift på retten, men du kan peppe den…

Læs mere →

Skrevet i: Hovedret Tags: bouillon, fløde, gurkemeje, hakket kalv og svin, hvedemel, karry, løg, mælk, peber, salt, smør, æble, æg

Primær Sidebar

Følg på Facebook

Karry.dk

Seneste indlæg

  • Banankage – nem og svampet kage med banan og chokolade
  • Agurkesalat – nem, hjemmelavet og gammeldags opskrift
  • Farserede peberfrugter i ovn – den bedste opskrift!
  • Rundstykker – nem og god opskrift på friskbagte morgenbrød
  • Flødekartofler – verdens bedste opskrift på flødebagte kartofler
  • Kogning af blomkål inkl. kogetid på hel eller delt blomkål
  • Omelet – hurtig og nem opskrift på den perfekte omelet
  • Verdens bedste chokolademuffins (de store og luftige)
  • Verdens bedste pitabrød – nem opskrift på luftige brød til pita
  • Gammeldags kanelsnegle – den bedste opskrift på kanelsneglen

Viden om karry

billede med karry

Hvad er karry?

Hvad er karry og er det et eller flere krydderier? Her kan du se hvad karry helt grundlæggende er, og du får den korte historie om det populære ...

Læs mere →

Mest læste

  • Opskrift på culottesteg med stegetid og kernetemperatur
  • Opskrift på nem og hurtig karrysovs
  • Kogning af blomkål inkl. kogetid på hel eller delt blomkål
  • Verdens bedste kylling i karry på 30 minutter
  • Rundstykker - nem og god opskrift på friskbagte morgenbrød
  • Luftig æggekage - bedste opskrift på æggepandekage
  • Mormors forloren hare med bacon og vildtsovs
  • Verdens bedste opskrift på boller i karry
  • Opskrift på nem hjemmelavet karrysuppe med kylling
  • Karry.dk

Alle rettigheder tilhører Karry.dk, og intet materiale må anvendes uden aftale. Du er velkommen til at linke til opskrifterne. Kontakt os på hej@karry.dk. CVR: 34441634

Vi anvender cookies for at sikre at vi giver dig den bedst mulige oplevelse af vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det.Ok