Se her hvordan du laver en nem og hjemmelavet karrysuppe helt fra bunden. Det er en hurtig suppe med karry, for den tager blot 15 minutter at lave.
Her får du lige opskriften på verdens bedste karrysuppe, for det synes jeg den er.
Karrysuppen er utrolig nem at lave, og da den er med kylling, er den samtidig fin som en mættende hovedret.
Mængden af karry kan du jo justere som du synes, men du går ikke helt galt i byen ved at blot at følge målene i opskriften.
Karrysuppen skal jævnes med lidt Maizena, men pas på den ikke bliver for tyk i konsistensen.
Skulle det alligevel ske, kan du blot tilsætte lidt mere vand eller bouillon.
Opskrift
Hjemmelavet karrysuppe
Her kan du se hvordan du både nemt og hurtigt laver en karrysuppe helt fra bunden.
Antal: 4 personer
Kalorier: 350kcal
Ingredienser
Fremgangsmåde
- Kyllingekødet skæres i små tern på max. 2x2 centimeter. Brunes godt af i en gryde med en smule olie.
- Karry og gurkemeje svitses med i kort tid.
- Forårsløg snittes i tynde skiver, og hvidløgsfed hakkes fint. Kommes ved kyllingekødet, og svitses med et halvt minut.
- Så hældes bouillon i gryden, og der tilsættes også timian og lidt spidskommen efter smag og behag. Jeg plejer at bruge cirka en halv teskefuld spidskommen.
- Læg låg på og lad din karrysuppe simre i 10 minutter.
- Rød peberfrugt snittes i små tern og kommes i karrysuppen.
- Rør en spiseskefuld Maizena ud i en smule koldt vand, og jævn karrysuppen let.
- Smag suppen til med salt og peber, og lad karrysuppen småkoge et par minutter mere.
Næringsinhold
Kalorier: 350kcal
Leave a Reply